Reno Meijer heeft de Titel

Nederlands Kampioen Trap 2019 behaald

 

Reno Meijer heeft de Titel Nederlands Kampioen Trap wederom behaald tijdens het Nederlands Kampioenschap Automatic Trap 2019. Het kampioenschap werd ditmaal georganiseerd door de vereniging “De Betuwe” in Ommeren. Het was een drukke bedoening op de baan waar ten hoogste 30 deelnemers aan konden meedoen.

Alle deelnemers waren aan elkaar gewaagd tijdens de vijf te verschieten reguliere rondes. Reno Meijer en Patrick Smeets staan de afgelopen 10 jaren steevast in de top drie van Nederland zo ook dat weekend. In de laatste ronde waar Reno een voorsprong nam van 2 punten op Patrick diende zich een spannende finale aan. In de zinderende finale waarbij men uitsluitend één patroon mag afvuren werd het verschil gemaakt. Reno behield de volledige focus, in zijn laatste regulaire ronde behaalde hij een score van 24 die uitsluitend met zijn eerste schot werd behaald, kon hij de finale reeks met één schot voortzetten. Met een score van 131 nam hij uiteindelijk de gouden medaille wederom mee naar huis. Patrick werd tweede met 127 punten en Wiebing derde met 113 punten.

Wij feliciteren Reno met zijn 8ste titel als Nederlands Kampioen.

 

1            Reno Meijer                    131       

2            Patrick Smeets               127       

3            B Wiebing                        113       

4            Michael Stalpers             113       

5            Martin van Zwolgen       112       

6            Chris Termeer                 111      

 

 

Opmerkelijk is dat een van de pupillen van Reno, Pauline Mulkers (16 jaar), in hetzelfde weekend het Belgisch Kampioenschap Skeet voor junioren heeft behaald (Reno is naast wedstrijdschutter tevens de Nationaal Coach van het Belgisch Skeet team junioren en senioren).